Login urenregistratie (binnenkort beschikbaar)

Sinds afgelopen jaar word ik door vele ouders gemaild en gebeld met vragen betreft gastouders en nanny’s. Ook vragen ze vaak naar geschikte gastouderbureaus. Hieronder staan een paar gastouderbureaus die ik je aanraad. Ik beoordeel de gastouderbureaus op wat je krijgt voor wat je betaald. Ik heb al ervaring met een aantal bureaus en heb een aantal gastouders en nanny’s gesproken. Het is belangrijk dat het gastouderbureau niet op het randje staat van failliet gaan. Als het bureau failliet gaat bestaat de kans dat de gastouder of nanny haar geld niet ontvangt en dat je weer helemaal opnieuw het traject in moet gaan met een nieuw gastouderbureau. Ik kan het je helaas niet met 100% zekerheid zeggen, maar onderstaande gastouderbureaus zullen niet snel failliet gaan anders zou ik je ze niet aanraden. Hieronder zie je bureaus die bemiddelen in gastouders die opvang verzorgen bij jou aan huis en daaronder bureaus die bemiddelen in gastouders waar je de kinderen naar toe kan brengen.

Ik wil een gastouder of nanny aan huis

Gastouderbureau MIA voor gezinnen, een tijd geleden leerde ik Vieve en Mariza kennen, we hebben samen wat gegeten om elkaar te leren kennen. Ik kreeg veel aanvragen over de mail en wilde weten aan wie ik gezinnen door verwees. Het zijn aardige meiden die hoog zijn afgestudeerd en beide weten wat ze doen. Ze doen alles volgens de regels, dit kan je niet van veel bureaus zeggen. Ze zijn erg service gericht, goed bereikbaar en je krijgt hier zeker waar voor je geld! Het inschrijfgeld is €50,- en maandelijks betaal je €45,- voor één kind en voor elk volgend kind nog €25,- per maand extra. Een gastouder aan huis is rond de €12,- per uur.

Ik wil mijn kinderen bij een gastouder brengen

Gastouderbureau Via Viela is een landelijk gastouderbureau met in Amsterdam een leuk team. Nola, mijn dochtertje gaat naar een gastouder van Via Viela. Ik betaal voor 91 uur per maand, ongeveer €0,75 per uur en de gastouder betaal ik €5,10 per uur. Doordat je het gastouderbureau per uur betaald krijg je ook kinderopvangtoeslag over het tarief dat je maandelijks betaald aan het gastouderbureau. Het gastouderbureau heeft goede voorwaarden voor de ouder en gastouder. Ik vind het belangrijk dat beide partijen tevreden zijn.

Hoe werkt het allemaal?

Lees hier meer…

Sitemap