Login urenregistratie (binnenkort beschikbaar)

Paasei knutselen

Posted by Annelon in Uncategorized | 0 comments

08.04.15

Vrolijk Pasen iedereen! Ik heb nog wat leuke knutsel ideetjes voor Pasen. Leuk om met de kinderen te maken. Vanaf 1.5 jaar kan je dit al wel maken.  

Tante Sofie

Posted by sofie in children, Uncategorized | 0 comments

06.02.15

Zondag 30 maart 2014 is de dag dat ik hoorde dat mijn grote zus Annelon een klein levend wezentje in haar buik had, die elke dag meer zou groeien. De dag dat ik me realiseerde dat het voor mij tijd werd om volwassen te worden, waar ik nog altijd mee bezig ben. Er kwam een gloed nieuwe generatie in onze familie. Al vanaf dag één koesterde ik mijn liefde voor de kleine die veilig in de buik van mijn zus zat.  

Tafelkleed kleuren!

Posted by Annelon in Uncategorized | 0 comments

22.09.14

  Dit is echt een feest. Kleuren op een tafelkleed!  

Magneetjes kleien

Posted by adminnanny in Uncategorized | 0 comments

26.08.14

  Olivier Philip en ik waren op zoek naar leuke magneetjes voor kinderen. Vroeger kon je die nog wel ergens kopen, maar nu konden wij ze nergens vinden in Amsterdam Oost. We kwamen een hobbywinkel binnen. Hier vroeg ik naar magneetjes. Ze zij dat je met kinderen heel leuk en makkelijk magneetjes kan maken. Hierbij het leuke idee...  

MH17, nationale rouw met kinderen

Posted by Annelon in Conceptual, Media, Web design | 0 comments

14.04.14

Vandaag werk ik bij Olivier (3,5) en Philip (1,5). Het is vandaag nationale rouw. Om 16:00 uur zijn we 1 minuut stil om aan de slachtoffers te denken van de MH17. Maar wat zeg je tegen de kinderen?  

Lang in de auto met een baby

Posted by Annelon in News | 0 comments

14.04.14

Richard en ik houden van op vakantie gaan en rijden vaak lange stukken in de auto op weg naar familie en vrienden in Groningen. Nu krijgen wij een kleintje en willen we vooral flexibel blijven.